Общи условия

Обща  информация:
Aqua View hotel се управлява от КУБ-ХОТЕЛС ООД.
Адрес: гр. Варна ул. Братя Шкорпил 2
EIC: 206935170
 
Работно време: 00:00 – 24:00ч
 
Работен телефон: +359878722433
 
Имейл: hoteliskub@gmail.com

0. Плащане с банкова карта през виртуален ПОС

0.1 На нашия сайт www.Aquaview.com респективно Куб Хотелс ООД може да платите с банкова дебитна, кредитна или бизнес карта с логото на Visa и MasterCard.

0.2 Плащането с банкова карта се осъществява чрез генериране на уникален линк за Вашата резервация от наша страна към Вас. След като получите линка на Вашият e-mail е необходимо да кликнете на него за да Ви се отвори платежната страница на банката. 

0.3 Сигурността на плащанията са защитени посредством програмите за сигурнист на международните картови организации (МКО) MasterCard Identity check и VISA Secure.

0.4 При плащане с карта през виртуалния ПОС на банка ДСК ще е необходимо да въведете номер на карта, валидност, CVV/CVC. Ако Вашата карта участва в програмата за сигурнаст на МКО  MasterCard Identity check и VISA Secure  то ще е необходимо да въведете 3-D парола.

0.5 Ние от www.aquaview.com респективно Куб Хотелс ООД не събираме, не обработваме и не съхраняваме данни на карти. Всички данни на карти се попълват лично от Вас в защитане платежна страница на обслужващата ни банка.

0.6 В случаите в коите се налага да се възстанови сума и плащането е направено с карта то ние възстановяваме сумато само и единствено по картата с която е направено плащането в срок от 7  дни.

0.7 От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 3000 лева.

0.8 Банка ДСК за момента е единствената банка в България, която притежава PCI DSS  сертификат и преминава ежегодно одит, за да се потвърди, че всичките ѝ процеси покриват изискванията на PCI DSS.
PCI DSS (Payment Card Industry Security Standards Council) сертификат - световен стандарт за сигурност и безопасност на картовите транзакции и разплащания в интернет, който включва изисквания в шест основни области: изграждане и поддържане на сигурна мрежа, защита срещу кражба на данни, разработване и поддържане на програма за управление на уязвими места, прилагане на мерки за контрол на достъп, наблюдение и тестване на мрежата, и поддържане и прилагане на политика за информационна сигурност;

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА ХОТЕЛА И НА БАНКАТА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ ПА ПЛАШАНЕ С КРЕДИТНА ИЛИ ДЕБИТНА КАРТА:

С извършването на резервацията Вие приемате правилата на хотела за срокове, анулиране, случаи на непристигане, неустойки ит.н.,а
  • ♦ При предварително предплащане на резервацията, същата се счита за гарантирана.
  • ♦ Анулация ка резервация без неустойка - до 1 (един) ден преди датата занастаняване.
  • ♦ За анулация, направена по-късно от времето, указано в предходната точка, както и в случай на непристигане, хотелът задържа като неустойка стойността на първата нощувка.
  • ♦ Вслучай на извършено плащане и последваща анулация, платената сума се възстановява по кредитната карта на клиента в срок от 1 месец след извършването на анулацията и съобразно предходната точка

Хотелът съблюдава Вашата конфиденциалност. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Мва или МаслеСата карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
  • ♦ Личната Ви информация се ползва само за нуждите на резервацията и плащането и не се предоставя на трети лица.
  • ♦ Приемат се плащания с Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro.
  • ♦ Проверете дали картата ви е отворена от Вашия издател за транзакции в Интернет.
  • ♦ Максималната сума за транзакция е 3000 BGN
  • ♦ Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).
 
Цени на стаите:
Двойна Стандарт - 100 лв. 
Двойна Делукс - 110 лв.
Двойна Лукс - 130 лв.
Тройна - 120 лв.
Апартамент с балкон - 160 лв.
Апартамент с морска гледка - 170 лв.
  
Допълнителни услуги и плащания:
Закуска - 10 лв. на човек
Паркинг - 15 лв. на вечер
Домашни любимци – 20 лв. на престой

Валидност от 01.11.2023 г. до 30.03.2024 г.

ПЛАЩАНЕ:
 
Плащането се извършва чрез генериран линк, който получавате на имейл адреса си.
 
Приемат се карти Visa и Master-card.
 
Ние не запазваме данни за картите и гостите в нашата система.

ВАЖНО! Моля, при затруднения да резервирате и платите през онлайн резервационния портал на Аква Вью Хотел свържете се с нашия екип на телефон +359878722433 или адресирайте Вашите въпроси на e-mail: hotelskub@gmail.com
 
Oферти